NYHEDER

NYHEDER

19/3 2020

ODENSE SOMMERREVY UDSKYDER FORESTILLINGER TIL SENERE PÅ ÅRET I 2020

Vi har i Odense Sommerrevy fulgt udviklingen omkring COVID-19 meget tæt den seneste tid, og vi er som alle andre også dybt berørte af hele situationen.

Som situationen er på nuværende tidspunkt mener vi, at det er uansvarligt, overfor både publikum, skuespillere og hele den store gruppe af medarbejdere og frivillige, at gennemføre revyen med den nuværende spilleplan.

Vores beslutning er derfor at udskyde Odense Sommerrevy til et senere tidspunkt.

Vi mener, at der mere end nogensinde er behov for en revy, hvor vi kan grine og være eftertænksomme sammen. Men det skal være på et tidspunkt, hvor det er moralsk passende og hvor vi netop har brug for satire som en forløsende faktor.

Vi arbejder derfor på højtryk for at finde nye løsninger. Det er en større koordineringsopgave, der står foran os, men vi møder heldigvis stor velvillighed blandt vores samarbejdspartnere og leverandører. Vi er derfor sikre på, at vi inden længe kan fremkomme med en ny spilleplan, så vores publikum kan opleve Odense Sommerrevy – for femte gang i år.

Vi beklager naturligvis den drastiske beslutning, men vi arbejder intenst på at overgangen fra den eksisterende billet til en ny billet – bliver så nem og uproblematisk som overhovedet muligt for hver enkelt gæst. Som hovedprincip arbejdes der på at alle, der har købt billet, beholder deres placering i teltet og automatisk bliver om-booket til en erstatningsforestilling på en ny dato. Hvis den tildelte erstatningsdato ikke passer, vil det være muligt at ændre datoen til en anden programsat forestilling. Så de af vores kunder, som allerede har billet, kan tage det helt roligt. De vil blive kontaktet, så snart vi har den fremtidige spilleplan klar.

Så vi håber på lidt tålmodighed, så vil vi til gengæld gøre alt, hvad vi kan for at Odense Sommerrevy 2020 bliver en fantastisk oplevelse, når vi forhåbentlig er kommet forbi denne skrækkelige epidemi og igen trygt kan nyde fællesskabet og det kærlige kig på os selv med satire og eftertænksomhed.

Vi understreger, at dette IKKE er en aflysning af Odense Sommerrevy, men blot en udskydelse.

Vi ser derfor frem til en forsinket og forrygende sæson for Odense Sommerrevy.

 

25/1 2020

KÆMPE STORT TILLYKKE TIL ÅRETS FYNBO 2019 – LARS ARVAD

Fuldt fortjent – Vi er SÅ stolte af dig.

Se prisoverrækkelsen her

25/11 2019

UDSKIFTNING PÅ REVYHOLDET 2020

Vicki Berlin har fået en stor international filmrolle, der skal optages i foråret og er derfor blevet løst fra sin kontrakt med Odense Sommerrevy i 2020. Hun erstattes af den rutinerede revyskuespiller Mette Marckmann.

”Jeg skal være den første til at beklage, at vi bliver nødt til at ændre i holdopstillingen til Odense Sommerrevy 2020. Men nogle gange er der bare noget, der er større end andet. Jeg må indrømme, at da Vicki kontaktede mig og fortalte om det tilbud, hun har fået, skulle jeg lige sunde mig. Men da jeg var kommet mig over nyheden, var det ikke svært at tage beslutningen. Jeg ved selv, hvad det vil sige at udleve en drøm og jeg vil ikke være den, der forhindrer Vicki i at udleve sin. Derfor har vi i Odense Sommerrevy besluttet at ophæve kontrakten og give hende muligheden for at forfølge denne kæmpe chance.

Når så samtidigt Mette Marckmann, som uden tvivl er en af de sjoveste og mest rutinerede skuespillere jeg kender, kan hoppe ind og udfylde pladsen – Ja, så er det jo ærligt talt lidt af et scoop. Jeg har fulgt Mette på teater og film i mange år og ikke mindst i TV2’s store succes Norkraft og DR’s Forbrydelsen og TAXA.. Mette har stor revyerfaring og har medvirket i et hav af revyer blandt andet Nykøbing F. Revyen, Sønderborg Sommerrevy og Esbjerg Revyen. Hun er en fantastisk holdspiller, som kan det hele. Hun synger som en drøm og har det komiske værktøj med i bagagen.

Vi står derfor igen med et knaldgodt hold og jeg tror, at vi på mange måder får glæde af den fornyelse og entusiasme Mette kommer med. Jeg forstår samtidig godt, hvis nogen kommer til at savne Vicki Berlin i Odense Sommerrevy. Det gør jeg sandelig også. Vicki har jo været ed fra starten og har været med til at gøre Odense Sommerrevy til den succes, vi er i dag. Derfor skylder vi også Vicki en stor tak og ikke mindst denne chance. Jeg er da også lidt stolt over at Odense Sommerrevy på den måde kan bidrage positivt til en kollegas internationale karriere” – udtaler Revydirektør Lars Arvad.

”Ihhh hvor er det vidunderligt, at få lov at være en del af holdet i Odense Sommerrevy. Jeg glæder mig så meget til at give den gas med dygtige og dejlige kolleger midt i skønne Fruens Bøge. Bare det snart var maj…” – siger en glad Mette Marckmann.

Skuespillerholdet 2020 ser derfor således ud:

Thomas Mørk, Mathilde Passer, Stig Rossen, Mette Marckmann og Lars Arvad.

10/12 2019

LARS ARVAD ANSÆTTER ADM. DIREKTØR I ODENSE SOMMERREVY

Han sætter sig selv for bordenden som bestyrelsesformand og fortsætter som revydirektør.

Fra den 1. januar 2020 bliver Jani Lykke Methmann adm. direktør i Odense Sommerrevy. Jani Lykke Methmann kommer fra det private erhvervsliv med en lang karriere, senest som direktør i Væksthus Syddanmark og før det i Arbejdsgiverne. Hun er uddannet civiløkonom (HA og HD) og har specialiseret sig indenfor strategi, ledelse og digitalisering. Jani kender Odense Sommerrevy særdeles godt indefra, da hun har været bestyrelsesformand siden 2015, hvor Odense Sommerrevy så dagens lys. Lars Arvad indtræder selv i rollen som bestyrelsesformand.

”Det her er et drømmescenarie for mig og for Odense Sommerrevy. Jeg elsker mit arbejde som revydirektør, hvor jeg kan udfolde mig kreativt og sætte nye ideer i gang, som den kulturentrepenør jeg er. Men jeg har længe drømt om, at det administrative fyldte mindre i hverdagen. Omstruktureringer i medarbejderstaben gjorde, at der opstod en mulighed for at få Jani ind som administrerende direktør og jeg kunne næsten ikke tro mit held. Vi står nu overfor at skulle effektuere en ny langsigtet strategi, hvor vi får brug for mere administrative og kommercielle kompetencer. Netop de kompetencer som Jani har. Med hende får vi derfor en business-kvinde ind på direktionsgangen, der i den grad ved, hvad det handler om. Hun er derfor uden tvivl et scoop for Odense Sommerrevy. Jeg vil selv glæde mig til at få mere tid til det kreative og til at udvikle på Odense Sommerrevy, som det kulturelle fyrtårn vi nu er” – udtaler Lars Arvad.

Odense Sommerrevy startede i 2015 med en ambitiøs strategiplan, som var afgørende for at kunne få adgang til at etablere sig med et stort telt på Engen med plads til mere end 700 gæster. Derfor var det også et krav fra Odense kommune, at der blev etableret en professionel bestyrelse. Denne har fra starten fungeret godt med Jani Lykke Methmann som formand – suppleret af flere andre gode bestyrelseskræfter. Strategien fra 2015 er stort set indfriet dog med et års forsinkelse og med lidt økonomiske bump på vejen.

Odense Sommerrevy har nu etableret sig som den 3. største revy i Danmark, og økonomien er forbedret i markant grad. Odense Sommerrevy er en publikumssucces og er nu også på vej til at få et solidt økonomisk grundlag, der skal sikre såvel revy i Odense som den nødvendige udvikling af genren.

Bestyrelsen i Odense Sommerrevy har netop godkendt en ny strategiplan for de kommende 3-5 år. Her er store ambitioner om at udvide med flere aktiviteter, hvor satire og dens aktualitet fortsat skal være i centrum.  Samtidig med at selve revyen, som vi kender den i dag, skal være flagskibet. I den nye fase Odense Sommerrevy går ind i, er der i endnu højere grad brug for de faglige kunstneriske kompetencer. Men der er også brug for stærke kommercielle kompetencer.  Arbejdet med den nye strategi gav startskuddet til en helt ny organisering. Derfor ansætter Odense Sommerrevy nu en administrerende direktør, som skal varetage den overordnede ledelse og de kommercielle opgaver. Samtidig frigiver det mere tid til Lars Arvad, som nu bliver revydirektør og kan hellige sig den kunstneriske opgave fuldt ud.

”Jeg glæder mig usigeligt meget til at komme i gang med dette job. Odense Sommerrevy har en helt særlig plads i mit hjerte og jeg har været med hele vejen som bestyrelsesformand. De udfordringer revyen står overfor, er jeg helt fortrolige med. Jeg kommer jo fra jobs i rådgivningsorganisationer, så da Lars spurgte, om det ikke lige var noget for mig at blive administrerende direktør i Odense Sommerrevy, kom det lidt overraskende. Men efter nærmere omtanke, så er det det helt rigtige for mig. Jeg har vildt lyst til at kaste mine kompetencer og erfaringer ind i det her projekt, fordi jeg ser så mange udviklingsmuligheder. Jobbet er tilrettelagt, så jeg samtidig kan realisere andre ambitioner, som jeg længe har haft lyst til – nemlig flere bestyrelsesposter og andre erhvervsopgaver. På den måde er det simpelthen et drømmescenarie for mig. Kombinationen af vækst og udvikling i en utrolig spændende virksomhed kombineret med overordnede strategiske opgaver i andre virksomheder. Men først og fremmest glæder jeg mig til at komme i gang med at lede og udvikle et af Danmarks flotteste kulturtiltag, som jeg ser store potentialer i” – udtaler Jani Lykke Methmann.