NYHEDER

NYHEDER

15/6 2020

DET ER MED STOR GLÆDE, AT VI GENÅBNER FOR SALGET AF BILLETTER TIL ODENSE SOMMERREVY 2021.

Det sker på mandag den 15. juni 2020 kl. 10.00.  Stort set alle, der havde købt billet til 2020 har valgt at overføre deres billetter til 2021, så der er derfor kun godt 30% af billetterne tilbage. Så der er god grund til hurtigt at sikre sig plads i Odense Sommerrevy 2021. Med en aflyst sæson i 2020 som følge af Covid-19 har vi endnu større forventning til næste års revy og endnu mere iver efter at komme i gang igen, og vi er allerede godt i gang med forberedelserne til revanche på Engen i 2021.

For en måned side annoncerede vi, at der ikke blev Odense Sommerrevy i år som følge af COVID-19, og samtidig præsenterede vi holdet for sæson 21. Det er det hold, der skulle have spillet på nuværende tidspunkt på Engen i Odense og næste år endda suppleret af endnu en stærk revyskuespiller – nemlig Henrik Koefoed. Så sammen med Stig Rossen, Mathilde Passer, Thomas Mørk, Mette Marckmann og ikke mindst Lars Arvad kommer sæson 2021 holdet til at tage en gevaldig revanche næste år. Også instruktør og musikere er de samme, så revanchen styres og akkompagneres fortsat af vante professionelle kræfter; Instruktør Joy-Maria Frederiksen og Kapelmester Morten Wedendahl.

Allerede inden den 9. marts 2020 havde vi solgt 70% af vores udbudte billetter til Odense Sommerrevy 2020. Alle der allerede havde købt billet til 2020 fik mulighed for at flytte billetterne til 2021 på samme ugedag, samme plads og samme tidspunkt. Det har mere end 95% af vores publikum taget imod. Stort set alle vores sponsorer og storkunder har også valgt at flytte med til 2021. Stor tak til alle for opbakningen og de mange positive hilsener. Det har været helt rørende at opleve.

Midt i alt det kaos og bekymring Coronakrisen medfører for os alle, har vi i revybranchen også oplevet en markant politisk opbakning til vores branche, som også gode fynske politiske kræfter har medvirket til. Det har betydet, at vi har fået vores egen hjælpepakke, som understøtter hele revybranchen. Det bliver ikke uden økonomiske skrammer, men vi overlever og så må vi hente ind på gyngerne i fremtiden, hvad vi har mistet på Coronakrisen. Herfra en stor tak til Kulturministeriet og de fynske politikere. Vi lover at kvittere med endnu mere politisk satire, samfundsmæssig perspektivering og menneskelig eftertænksomhed. Og mon ikke vi får brug for det i den kommende tid!

Så udover vores utålmodighed så har vi faktisk kun én udfordring – nemlig det, at vi rent faktisk ikke har ret mange billetter at sætte til salg. Så vi har derfor valgt allerede nu at åbne op for 2 nye ekstraforestillinger – nemlig tirsdag den 1. juni og tirsdag den 8. juni 2021.

Der er derfor al mulig god grund til hurtigt at sikre sig billetter til Odense Sommerrevy 2021. Billetsalget starter på mandag den 15. juni kl. 10.00 på www.odensesommerrevy.dk

Odense Sommerrevy får premiere torsdag den 6. maj 2021 og ser frem en revanche i det store revytelt på Engen i Fruens Bøge.

Med venlig hilsen

Jani Lykke Methmann

15/5 2020

ODENSE SOMMERREVY SPRINGER 2020 OVER OG ER KLAR MED NY REVY 2021 

Hele det nuværende hold havde ellers glædet sig til at udfolde sig på Engen i år – ikke mindst nu, hvor vi mere end nogensinde har brug for en revy. Men sådan skulle det desværre ikke være i 2020.

Derfor glæder det os endnu mere at kunne præsentere det samme hold i 2021 i Odense Sommerrevy – endda suppleret med endnu en revystjerne – Henrik Koefoed. Det nuværende hold fra 2020 ville simpelthen ikke gå glip af revy på Engen og har derfor ryddet kalenderne til næste år for at spille i Odense Sommerrevy 2021. Samtidig havde vi allerede indgået aftale med Henrik Koefoed, så sammen med Stig Rossen, Mathilde Passer, Thomas Mørk, Mette Marckmann og ikke mindst Lars Arvad tager vi virkelig revanche.

Midt i Coronakrisen og med det, den medfører af økonomiske udfordringer for os er vi pavestolte over allerede nu at kunne præsentere næste års hold. De kunder, der allerede havde købt billet til sæsonen 2020, er sikret pladser til 2021 og fra 15. juni bliver det muligt at købe de resterende billetter til sæson 2021.

Desværre blev det ikke muligt at gennemføre Odense Sommerrevy 2020 som følge af Corona og COVID-19. Vi havde ellers længe arbejdet på at kunne spille i slutningen af august, og da det så ikke blev realistisk, kom september i spil i vores planlægning! Vi ville så gerne gennemføre – men nu må vi erkende, at vi er nødsaget til at springe årets revy over.

Det har været en tung beslutning, ikke mindst i et år, hvor der mere end nogensinde, har været brug for en revy. Der har været spillet revy uafbrudt i 170 år i Danmark. Hvert eneste års revyer har fortalt om samtidens trends og politiske sager og selv ikke 2. verdenskrig kunne sætte en stopper for revyer. Men det gjorde Corona altså.

SPRINGER OVER MEN VENDER STÆRKT TILBAGE 2021

Vi kommer stærkt tilbage i 2021. Vi tager revanche for det tabte år med et hold, som virkelig har masser af indestængt energi, masser på hjertet og en stærk kombination af erfarne kræfter og nye ambitioner.

Holdet, der skulle have spillet i 2020, ville så gerne lave revy på Engen i Odense, og de første idéer og skitser til sæson 2020 var allerede på plads. Så sammen med Lars Arvad blev der hurtigt lavet nye aftaler for 2021. Vi havde allerede lang tid inden Coronakrisen lavet en kontrakt med Henrik Koefoed om at spille med i Odense Sommerrevy 2021. Og vi ville simpelthen ikke gå glip af at præsentere sådan et scoop i revyen. Nu sætter vi så ekstra trumf på og præsenterer et endnu mere fantastisk hold i 2021. Publikum og sponsorer kan virkelig se frem til et brag af en revyforestilling i 2021 – for første gang med 6 skuespillere på holdet.

Alle de mange kunder, som allerede har købt billet til 2020 vil automatisk få dem overflyttet til samme telt, samme pladser, samme tidspunkt, samme ugedag og samme revyhold, og nu med Henrik Koefoed som ekstra bonus. Allerede nu kan vores kunder læse på Odense Sommerrevys hjemmeside hvilken dato de har fået tildelt, og så kommer billetterne automatisk på et senere tidspunkt.

Nogen har måske allerede andre aftaler, og så er det naturligvis muligt at flytte til en anden dato. Som en ekstra fordel kan det gøres inden nye kunder kan købe billetter fra den 15. juni. Skulle der være nogen, som ikke ønsker at beholde billetterne, er det også muligt at få billetpengene refunderet. Alle kunder får en e-mail tilsendt fra Ticketmaster, der fortæller hvordan man praktisk skal forholde sig. Vi håber naturligvis, at alle vil støtte os ved at beholde billetterne, så vi sammen kan fastholde den gode tradition, hvor vi en aften på Engen i Odense får et godt grin, en kold fadøl og masser af hygge.

 RIFT OM DE SIDSTE BILLETTER

Inden vi lukkede ned for billetsalget i marts, havde vi allerede solgt flere billetter end nogensinde før på samme tidspunkt – faktisk over 70 % af billetterne var røget. Og da mange af vores kunder forhåbentlig fører deres billetter videre til 2021, bliver der rift om de resterende billetter.

Vores nuværende kunder har i en måned førsteret til de ledige pladser, inden vi åbner for salget igen. Og med Henrik Koefoed på plakaten er vi sikre på, at billetterne til 2021 hurtigt bliver solgt.

Henrik Koefoed (©HEIN)
ODENSE SOMMERREVY GODT PÅ VEJ

For en sommerrevy, som leveres én gang om året, er det et ekstremt hårdt slag, når den pgr. af smittehensyn og påbud ikke kan gennemføres. Det er et helt års produktion, som bliver mere eller mindre spildt. I Odense Sommerrevy græder vi ikke i lang tid over spildt mælk, men ser i stedet for frem til en ny sæson, hvor vi kan hente det tabte. Heldigvis omfattes vi nu af statens hjælpepakker, men vil dog stadig komme ud af regnskabsåret med et underskud. Med opbakning fra publikum, loyale sponsorer og gode samarbejdspartnere kommer vi videre, så vi fortsat kan tilbyde en folkelig og kulturel sommertradition i Odense.

Odense Sommerrevy får premiere torsdag den 6. maj 2021 og ser frem til igen at slippe latteren løs i det store revytelt på Engen i Fruens Bøge.

Med venlig hilsen

Jani Lykke Methmann

 

19/3 2020

ODENSE SOMMERREVY UDSKYDER FORESTILLINGER TIL SENERE PÅ ÅRET I 2020

Vi har i Odense Sommerrevy fulgt udviklingen omkring COVID-19 meget tæt den seneste tid, og vi er som alle andre også dybt berørte af hele situationen.

Som situationen er på nuværende tidspunkt mener vi, at det er uansvarligt, overfor både publikum, skuespillere og hele den store gruppe af medarbejdere og frivillige, at gennemføre revyen med den nuværende spilleplan.

Vores beslutning er derfor at udskyde Odense Sommerrevy til et senere tidspunkt.

Vi mener, at der mere end nogensinde er behov for en revy, hvor vi kan grine og være eftertænksomme sammen. Men det skal være på et tidspunkt, hvor det er moralsk passende og hvor vi netop har brug for satire som en forløsende faktor.

Vi arbejder derfor på højtryk for at finde nye løsninger. Det er en større koordineringsopgave, der står foran os, men vi møder heldigvis stor velvillighed blandt vores samarbejdspartnere og leverandører. Vi er derfor sikre på, at vi inden længe kan fremkomme med en ny spilleplan, så vores publikum kan opleve Odense Sommerrevy – for femte gang i år.

Vi beklager naturligvis den drastiske beslutning, men vi arbejder intenst på at overgangen fra den eksisterende billet til en ny billet – bliver så nem og uproblematisk som overhovedet muligt for hver enkelt gæst. Som hovedprincip arbejdes der på at alle, der har købt billet, beholder deres placering i teltet og automatisk bliver om-booket til en erstatningsforestilling på en ny dato. Hvis den tildelte erstatningsdato ikke passer, vil det være muligt at ændre datoen til en anden programsat forestilling. Så de af vores kunder, som allerede har billet, kan tage det helt roligt. De vil blive kontaktet, så snart vi har den fremtidige spilleplan klar.

Så vi håber på lidt tålmodighed, så vil vi til gengæld gøre alt, hvad vi kan for at Odense Sommerrevy 2020 bliver en fantastisk oplevelse, når vi forhåbentlig er kommet forbi denne skrækkelige epidemi og igen trygt kan nyde fællesskabet og det kærlige kig på os selv med satire og eftertænksomhed.

Vi understreger, at dette IKKE er en aflysning af Odense Sommerrevy, men blot en udskydelse.

Vi ser derfor frem til en forsinket og forrygende sæson for Odense Sommerrevy.

 

25/1 2020

KÆMPE STORT TILLYKKE TIL ÅRETS FYNBO 2019 – LARS ARVAD

Fuldt fortjent – Vi er SÅ stolte af dig.

Se prisoverrækkelsen her

25/11 2019

UDSKIFTNING PÅ REVYHOLDET 2020

Vicki Berlin har fået en stor international filmrolle, der skal optages i foråret og er derfor blevet løst fra sin kontrakt med Odense Sommerrevy i 2020. Hun erstattes af den rutinerede revyskuespiller Mette Marckmann.

”Jeg skal være den første til at beklage, at vi bliver nødt til at ændre i holdopstillingen til Odense Sommerrevy 2020. Men nogle gange er der bare noget, der er større end andet. Jeg må indrømme, at da Vicki kontaktede mig og fortalte om det tilbud, hun har fået, skulle jeg lige sunde mig. Men da jeg var kommet mig over nyheden, var det ikke svært at tage beslutningen. Jeg ved selv, hvad det vil sige at udleve en drøm og jeg vil ikke være den, der forhindrer Vicki i at udleve sin. Derfor har vi i Odense Sommerrevy besluttet at ophæve kontrakten og give hende muligheden for at forfølge denne kæmpe chance.

Når så samtidigt Mette Marckmann, som uden tvivl er en af de sjoveste og mest rutinerede skuespillere jeg kender, kan hoppe ind og udfylde pladsen – Ja, så er det jo ærligt talt lidt af et scoop. Jeg har fulgt Mette på teater og film i mange år og ikke mindst i TV2’s store succes Norkraft og DR’s Forbrydelsen og TAXA.. Mette har stor revyerfaring og har medvirket i et hav af revyer blandt andet Nykøbing F. Revyen, Sønderborg Sommerrevy og Esbjerg Revyen. Hun er en fantastisk holdspiller, som kan det hele. Hun synger som en drøm og har det komiske værktøj med i bagagen.

Vi står derfor igen med et knaldgodt hold og jeg tror, at vi på mange måder får glæde af den fornyelse og entusiasme Mette kommer med. Jeg forstår samtidig godt, hvis nogen kommer til at savne Vicki Berlin i Odense Sommerrevy. Det gør jeg sandelig også. Vicki har jo været ed fra starten og har været med til at gøre Odense Sommerrevy til den succes, vi er i dag. Derfor skylder vi også Vicki en stor tak og ikke mindst denne chance. Jeg er da også lidt stolt over at Odense Sommerrevy på den måde kan bidrage positivt til en kollegas internationale karriere” – udtaler Revydirektør Lars Arvad.

”Ihhh hvor er det vidunderligt, at få lov at være en del af holdet i Odense Sommerrevy. Jeg glæder mig så meget til at give den gas med dygtige og dejlige kolleger midt i skønne Fruens Bøge. Bare det snart var maj…” – siger en glad Mette Marckmann.

Skuespillerholdet 2020 ser derfor således ud:

Thomas Mørk, Mathilde Passer, Stig Rossen, Mette Marckmann og Lars Arvad.

10/12 2019

LARS ARVAD ANSÆTTER ADM. DIREKTØR I ODENSE SOMMERREVY

Han sætter sig selv for bordenden som bestyrelsesformand og fortsætter som revydirektør.

Fra den 1. januar 2020 bliver Jani Lykke Methmann adm. direktør i Odense Sommerrevy. Jani Lykke Methmann kommer fra det private erhvervsliv med en lang karriere, senest som direktør i Væksthus Syddanmark og før det i Arbejdsgiverne. Hun er uddannet civiløkonom (HA og HD) og har specialiseret sig indenfor strategi, ledelse og digitalisering. Jani kender Odense Sommerrevy særdeles godt indefra, da hun har været bestyrelsesformand siden 2015, hvor Odense Sommerrevy så dagens lys. Lars Arvad indtræder selv i rollen som bestyrelsesformand.

”Det her er et drømmescenarie for mig og for Odense Sommerrevy. Jeg elsker mit arbejde som revydirektør, hvor jeg kan udfolde mig kreativt og sætte nye ideer i gang, som den kulturentrepenør jeg er. Men jeg har længe drømt om, at det administrative fyldte mindre i hverdagen. Omstruktureringer i medarbejderstaben gjorde, at der opstod en mulighed for at få Jani ind som administrerende direktør og jeg kunne næsten ikke tro mit held. Vi står nu overfor at skulle effektuere en ny langsigtet strategi, hvor vi får brug for mere administrative og kommercielle kompetencer. Netop de kompetencer som Jani har. Med hende får vi derfor en business-kvinde ind på direktionsgangen, der i den grad ved, hvad det handler om. Hun er derfor uden tvivl et scoop for Odense Sommerrevy. Jeg vil selv glæde mig til at få mere tid til det kreative og til at udvikle på Odense Sommerrevy, som det kulturelle fyrtårn vi nu er” – udtaler Lars Arvad.

Odense Sommerrevy startede i 2015 med en ambitiøs strategiplan, som var afgørende for at kunne få adgang til at etablere sig med et stort telt på Engen med plads til mere end 700 gæster. Derfor var det også et krav fra Odense kommune, at der blev etableret en professionel bestyrelse. Denne har fra starten fungeret godt med Jani Lykke Methmann som formand – suppleret af flere andre gode bestyrelseskræfter. Strategien fra 2015 er stort set indfriet dog med et års forsinkelse og med lidt økonomiske bump på vejen.

Odense Sommerrevy har nu etableret sig som den 3. største revy i Danmark, og økonomien er forbedret i markant grad. Odense Sommerrevy er en publikumssucces og er nu også på vej til at få et solidt økonomisk grundlag, der skal sikre såvel revy i Odense som den nødvendige udvikling af genren.

Bestyrelsen i Odense Sommerrevy har netop godkendt en ny strategiplan for de kommende 3-5 år. Her er store ambitioner om at udvide med flere aktiviteter, hvor satire og dens aktualitet fortsat skal være i centrum.  Samtidig med at selve revyen, som vi kender den i dag, skal være flagskibet. I den nye fase Odense Sommerrevy går ind i, er der i endnu højere grad brug for de faglige kunstneriske kompetencer. Men der er også brug for stærke kommercielle kompetencer.  Arbejdet med den nye strategi gav startskuddet til en helt ny organisering. Derfor ansætter Odense Sommerrevy nu en administrerende direktør, som skal varetage den overordnede ledelse og de kommercielle opgaver. Samtidig frigiver det mere tid til Lars Arvad, som nu bliver revydirektør og kan hellige sig den kunstneriske opgave fuldt ud.

”Jeg glæder mig usigeligt meget til at komme i gang med dette job. Odense Sommerrevy har en helt særlig plads i mit hjerte og jeg har været med hele vejen som bestyrelsesformand. De udfordringer revyen står overfor, er jeg helt fortrolige med. Jeg kommer jo fra jobs i rådgivningsorganisationer, så da Lars spurgte, om det ikke lige var noget for mig at blive administrerende direktør i Odense Sommerrevy, kom det lidt overraskende. Men efter nærmere omtanke, så er det det helt rigtige for mig. Jeg har vildt lyst til at kaste mine kompetencer og erfaringer ind i det her projekt, fordi jeg ser så mange udviklingsmuligheder. Jobbet er tilrettelagt, så jeg samtidig kan realisere andre ambitioner, som jeg længe har haft lyst til – nemlig flere bestyrelsesposter og andre erhvervsopgaver. På den måde er det simpelthen et drømmescenarie for mig. Kombinationen af vækst og udvikling i en utrolig spændende virksomhed kombineret med overordnede strategiske opgaver i andre virksomheder. Men først og fremmest glæder jeg mig til at komme i gang med at lede og udvikle et af Danmarks flotteste kulturtiltag, som jeg ser store potentialer i” – udtaler Jani Lykke Methmann.