BAG OM REVYEN

Holdet bag Odense Sommerrevy

BAG OM REVYEN

Holdet bag Odense Sommerrevy

Jani Lykke Methmann Bag Om Odense Sommerrevy

JANI LYKKE METHMANN

Adm. Direktør
jani@odensesommerrevy.dk
Tlf. 6115 9431

Jani har været en del af Odense Sommerrevy siden starten i 2016 og overtog ved årsskiftet til 2020 direktørposten i revyen.

Jani står for den overordnede ledelse af hele virksomheden, herunder aftaler med vores sponsorer og leverandører, organisationsudvikling, godkendelser, udvikling af nye koncepter og meget andet.

Jani om revyen:

“Det er sammensætningen af en særdeles professionel revy, Danmarks allerbedste placering og hyggelige rammer samt ikke mindst den servicemindede kultur, der møder vores gæster. Den helhedsoplevelse er helt unik.“

 

Lars Arvad Bag Om Odense Sommerrevy

LARS ARVAD

Ejer og Revydirektør
lars@odensesommerrevy.dk

Lars er revydirektør og ejer. Han står for at få det kunstneriske til at spille maksimalt. Lang tid før gæsterne kommer i teltet har Lars iværksat den kunstneriske sti for årets revy og sammensat hele det kunstneriske team. Han er selv uddannet skuespiller og har arbejdet med revy siden han var 18 år gammel. I 2008 stiftede Lars det, som i dag er kendt som Odense Sommerrevy. De første 7 år blev der lavet Odense Vinterrevy på Magasinet i Brandts Passage, mens der siden 2016 har været Odense Sommerrevy på Engen i Fruens Bøge.

Lars om revyen:

“Odense Sommerrevy er helt unik, fordi den er i et telt, og fordi den ligger, hvor den gør. Det er simpelthen Danmarks smukkeste beliggenhed og lige midt i landet. Den er også nyskabende og gør nogle nye ting på en anderledes måde. Det har hele tiden været mit mål, og det er fedt at kunne præge den slags indefra.“

Michelle Arvad Bag Om Odense Sommerrevy

MICHELLE ARVAD

Ejer og HR-Chef
michelle@odensesommerrevy.dk
Tlf. 2993 9977

Michelle har beskæftiget sig med revy i mange år, først som amatør og senere sammen med Lars i det professionelle Odense Sommerrevy. Michelle er ejer og front-end manager, hvilket betyder at hun er ansvarlig for alt det, som gæsterne møder i teltet. Alt fra de frivillige og picnicteltet til gårdhaven og foyeren. Det er et koncept, der har været bygget op fra starten, og som i dag netop giver en helhedsoplevelse af Odense Sommerrevy.

Michelle om revyen:

“For mig er Odense Sommerrevy hel unik, fordi alle, der er involveret i Odense Sommerrevy bidrager med engagement. Det er ligegyldigt, om man er ambassadør, sponsor, frivillig, medarbejder på scenen, foran scenen eller bag scenen. Odense Sommerrevy er fyldt med kærlighed og viljen til at lykkes og skabe succes.“

Christina Geertsen Wiuff Bag Om Odense Sommerrevy

CHRISTINA GEERTSEN WIUFF

Sekretariatschef
christina@odensesommerrevy.dk
Tlf. 3025 1815

Christina har været med helt tilbage fra Odense Vinterrevy i 2014. Christina er revyens sekretariatschef og står for markedsføring, det grafiske udtryk, billetter, kommunikation, koordinering med hotel og meget, meget mere. Christina er rigtig god til at eksekvere, så vores fælles gode idéer reelt bliver til virkelighed.

Christina om revyen:

“Det helt unikke ved revyen er, at det er iværksætteri, når det er bedst. Det er MEGET store drømme, der er lykkedes. Det er det, fordi vi alle omkring projektet har kærlighed til revyen og er ildsjæle, der går det ekstra stykke, der skal til, når kulturtiltag skal lykkes. Jeg er meget stolt af at have været med på den rejse.”

Claus Borchsenius Barchef

CLAUS BORCHSENIUS

Barchef
claus@odensesommerrevy.dk
Tlf. 3132 5404

Claus er revyens barchef og leder af byggeholdet. Claus’ opgaver er mange og spænder fra alt mellem backstage-koordinering, opbygning af det store revy-område til at have ansvaret for driften af revyens fire barer.

2022 er Claus’ andet år i revyen, og vi har allerede høstet godt af hans engagement og erfaring.

Claus om revyen:

“Det er en helt særlig varme og venlig stemning, der er i organisationen. Den forplanter sig til alle involverede, og det kan gæsterne helt sikkert mærke. Alle, der hjælper til med at afvikle revyen, ELSKER at være her, og det giver enormt meget energi at være en del af.”

 

Michael Eglin Bag Om Odense Sommerrevy

MICHAEL EGLIN

Teknisk produktionschef
mic@micpro.dk
Tlf. 2166 2879

4. MAJ - 10. JUNI

Billetsalg