Sommerrevyen på engen

Videoer

Sommerrevyen på engen

Videoer

Udvalgte videoer fra Odense Sommerrevy

Se Odense Sommerrevys hit "Når Venstremænd Græder", hvor revyholdet med bl.a. Vicky Berlin, Henrik Lykkegaard og Thomas Mørk sætter politisk satire på versefødder med en rap, der er lige til at synge med på. Tekst og musik af Vase og Fuglsang
Daniel og Axel er kun 8 og 12 år gamle, men deres viden og entusiasme omkring revyer kan måle sig med selv de mest garvede revyeksperters. På tværs af aldersskæl og landsdele finder de to drenge et venskab i deres fælles kærlighed til revygenren, som både giver dem latter og masser af samfundsviden, der bliver serveret i humoristiske bidder.
Slip latteren løs i selskab med Odense sommerrevy. Besøg os i teltet på Engen i Fruens Bøge og få en uforglemmelig og sjov oplevelse. Få her et tilbageblik på 2021 og glæd dig til sommeren 2023.
Hvordan er det at være frivillig i Odense Sommerrevy? Hør hvordan de frivillige beskriver arbejdet og lær mere om hvilke opgaver der følger med som frivillig i forbindelse med Odense Sommerrevy.
Bagom revyen 2021. Hør Vicki Berlin italesætte hvilke tanker og budskaber der ligger til grund for den hurtigsnakkende og kække karakter “Camilla”, som går i kødet på boomer-generationen.
Direktøren samler Bodil Jøgensen op til en snak om alt lige fra gud til stegt lever. Lars Arvad får sig en snak med skuespillerne fra revyen. Bodil Jørgensen fortæller her om humor, dialekt og om troen på Gud.
Oplev revyens hyldestnummer til Kim Larsen fra 2019. Revyholdet modtog stående ovationer og gæsterne gik glade ud i pausen. Gik du glip af Odense Sommerrevy 2019, kan du se sekvensen lige her.

10. MAJ - 15. JUNI

Billetsalg