Overnatning og spisning

Kombiner dit besøg ved Sommerrevyen på engen
med en overnatning

Overnatning og spisning

Kombiner dit besøg ved Sommerrevyen på engen
med en overnatning

Hvis du kommer udenbys fra eller blot ønsker lidt ekstra forkælelse til din revyoplevelse, anbefaler vi, at du bestiller hos vores fantastiske samarbejdspartnere, der sørger for overnatning og spisning i og omkring Odense. På Vissenbjerg Storkro, Hotel Odeon og Frederik VI’s Hotel finder du dejlige overnatningsmuligheder, og alle steder leverer skønne spiseoplevelser som en del af pakketilbuddet.

Med overnatning, spisning og Sommerrevyen på engen er du garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige. Læs mere om de enkelte pakker herunder, hvor det fremgår, hvad der er inkluderet i prisen og hvilke forestillinger de enkelte samarbejdspartnere har pakketilbud til.

Vissenbjerg Storkro billede Odense Sommerrevy

Vissenbjerg Storkro med overnatning

Oplev årets Sommerrevyen på engen  inkl. middag og overnatning på Vissenbjerg Storkro!

Aftenforestillinger kl. 20.00
– natmad på hotellet:
9. maj (Premiere)
16. / 17. / 23. / 30. maj samt 6. / 13.  juni 2025

Eftermiddagsforestillinger kl. 15.00
– musik og dans på hotellet:

Torsdag den 29. maj kl. 15.00
Lørdage 10. / 24. / 31. maj samt 7. / 14. juni 2025

Revyholdet består af Thomas Mørk, Lars Arvad, Henrik Kofoed, Sara Gadborg og Vicki Berlin.

Opholdet indeholder:

• Bus fra Vissenbjerg Storkro til revyteltet på Engen i Fruens Bøge
• 2 drinksbilletter til brug i revyen
• Billet til Sommerrevyen på engen kategori A
• Bus retur til Vissenbjerg Storkro
• Dagens 2-retters menu serveret fra buffet
• Overnatning i delt dobbeltværelse
• Stort dansk morgenbord

Pris pr. person kr. 1.525,- i dobbeltværelse
Tillæg for enkeltværelse kr. 300,- samt mulighed for opgradering til comfort-værelse.

Begrænset antal pladser!!

Opholdet kan bestilles på mail: info@vissenbjergstorkro.dk eller telefon 6447 3880.
(Kan ikke bestilles online)

Odeon Odense Sommerrevy

Hotel Odeon

Som hovedsponsor for Sommerrevyen på Engen tilbyder Hotel Odeon et ganske særligt revytilbud til dig som revygæst. I deres revypakke er der sørget for det hele: 

Revypakke:
• A-billet til Sommerrevyen på engen 2025*
• 2 drinksbilletter til brug i revyen
• 2-retters middag i Restaurant H.C. by Meyers
• Overnatning i LUX dobbeltværelse på Hotel Odeon
• Morgenmadsbuffet i Restaurant H.C. by Meyers 

Pris pr. person i LUX dobbeltværelse: 1.645 kr.
Tillæg for enkeltværelse: 600 kr. 

*  Billetter gælder kun til fredags- og lørdagsforestillinger – og med forbehold for udsolgte datoer.
Det er muligt at tilkøbe ekstra nætter. 

Du finder ingen bedre beliggenhed i Odense end Hotel Odeons. Hotellet ligger centralt placeret i byens nyeste og rolige kvarter i bymidten – lige ved siden af det eventyrlige og charmerende H.C. Andersens kvarter. Hotellets behagelige og stilfulde indretning inviterer til ren afslapning – både på værelset, i hotelloungen og i restauranten H.C. by Meyers. 

Med taxa ligger hotellet kun 15 min. væk fra Sommerrevyen på engen. Hotellet anbefaler dog den idylliske Odense Aafart-rute, hvor du kan nyde en skøn sejltur ned gennem Odense Å med Engen som endestation. 

Frederik VI's Hotel Odense Sommerrevy

Frederik VI's Hotel

Oplev Sommerrevyen på Engen og kombiner det med et skønt ophold på Frederik VI’s Hotel.

Med sin beliggenhed i Odense – i hjertet af Danmark – og i naturskønne omgivelser med et atmosfærefyldt indre, er Frederik VI’s Hotel et attraktivt hotel.

Opholdet inkluderer:

• 1 overnatning i standard dobbeltværelse
• 2 retters middag på ankomstdagen
• Lækker morgenmad
A-billet til Sommerrevyen på Engen 2025 
• 1 stk. drinksbillet som afhentes ved indgangen

Pris pr. person kr. 1.550

Medlemmer af Ældresagen tilbydes følgende pris:
1 overnatning i standard dobbeltværelse

Pris pr. person kr. 1.395

Tillæg:
Enkeltværelse pr. nat 250,-
Opgradering til businessværelse 200,- pr. værelse
Opgradering til Juniorsuite 400,- pr. værelse

Bookes ved at skrive eller ringe til os:

Telefon nr.: 65 94 13 13
Mail: reception@f6h.dk
Læs mere om hotellet her.

Restaurant Carlslund

Spisested og restaurant i Odense med frokost og dansk mad

Vores spisested er ideelt, hvis du leder efter et godt spisested eller restaurant i Odense. Restaurant CarlsLund bygger på gamle traditioner og faglig kunnen inden for dansk mad, som du kender det. Vi bruger blandt andet lokale bagere, sylter selv og benytter os af årstidens grøntsager.

Som gæst på Restaurant CarlsLund kan du altid forvente at modtage god dansk mad, hvor vi sætter en stor ære i hjemmelavede traditioner. Vores ypperste mål er at give dig en madoplevelse, der harmonerer med vores dejlige omgivelser. Vi ønsker, at du går herfra med en velfyldt mave og et glad sind.

Spisested i dejlige omgivelser – Tag  familien og gode venner med på Restaurant Carlslund i Fruens Bøge skov og nyd en dejlig frokost eller middag. Vi er en populær frokostrestaurant.

Revymenuen kræver forudbestilling på tlf. 66 11 99 11.

Gratis parkering 5 min. gang fra revyteltet.

Revymenu 2025 kommer så snart det er på plads!

—————————–

Revymenu 2024
Forret: Rejecocktail med brød og smør.
Hovedret: Kalveculotte med nye danske kartofler, skysovs og garniture.
Dessert: Koldskål med vaniljeis og jordbær.
Pris pr. kuvert kr. 299,-

 

Restaurant Bondestuen

Det lille bindingsværkshus Bondestuen ved Sdr. Boulevard, et ærværdigt traktørsted, har gennem flere generationer været et yndet værtshus for tørstige sjæle. Traktørstedet Restaurant Bondestuen er formentlig åbnet i 1908 måske tidligere, altså et mere end hundrede år gammelt traktørsted.

Ordet traktørsted

Et traktørsted er betegnelsen for visse restauranter uden for byerne, ofte i nærheden af seværdigheder i naturen. På den måde var de naturlige mål for borgerskabets udflugter. Trænger man til lidt historie, lidt hygge eller er man en tørstig og sulten sjæl, så er Restaurant Bondestuen et sted der SKAL besøges.

Vi tilbyder gratis parkering.

Revymenu 2025 kommer så snart det er på plads!

—————————–

Revymenu 2024
Forret: Koldrøget laks med rygeostcreme, radiser og purløg
Hovedret: Kyllingebryst med forårsfrikassé. Serveres med kartofler med persille
Dessert: Hvid brownie med syltede rabarber og saltkaramel
Hovedret 238,- / 2 retter 298,- / 3 retter 349,-
Menuen tilbydes i perioden fra 2. maj til og med 29. juni 2024.

9. MAJ - 19. JUNI

Billetsalg