Hold firmafest eller firmaarrangement med Odense Sommerrevy

Odense Sommerrevy er det oplagte bud på et sjovt og mindeværdigt arrangement til virksomheden, når I skal holde et firmaarrangement. Inviter medarbejderne og/eller kunder til en forestilling, der fremkalder latter og skaber grobund for masser af gode diskussioner resten af aftenen og de næste mange dage.

Sammen med forestillingen kan I bestille mad og drikke, der serveres i hyggelige omgivelser inden revyen går i gang samt fri bar, der er åben før, under og efter forestillingen.

Revy som underholdning til erhverv

Firmaarrangementer skal være sjove, men de må gerne også være engagerende og dialogskabende, og det garanterer vi, når I tager til Odense Sommerrevy som en del af jeres firmafest.

Med en revyforestilling som underholdningselementet til jeres firmafest kan I lade latteren åbne op for indsigtsfulde samtaler, der ryster medarbejderne sammen. Hos Odense Sommerrevy sørger vi for, at alt spiller med gode forhold hele vejen rundt om forestillingen, så I kan læne jer tilbage og nyde underholdningen.

Mange virksomheder inviterer også kunder og samarbejdspartnere med i Odense Sommerrevy. Det at grine sammen og debattere forestillingens aktuelle emner i et satirisk perspektiv skaber og styrker relationer, hvilket altid er et godt grundlag for det videre samarbejde.

For virksomheder er det særligt populært at kombinere revyen med vores roste picnicboxe samt fri bar-armbånd, som er en nem løsning. Maden står klar til jer, når I kommer i spiseteltet inden forestillingen og her vil der ofte også være mulighed for at møde lignende virksomheder. Baren er åben både før, under og efter forestillingen, så I sammen med maden og underholdningen får sat den rette stemning for hele aftenen.

Et besøg hos Odense Sommerrevy er derfor oplagt både som den helt store underholdning til jeres firmaarrangement eller som et trinbræt videre ud mod en hyggelig aften.

Bestil billetter til firmaarrangement

Ønsker I at holde jeres næste firmafest eller firmaarrangement hos os, så bestil direkte hos os ved at skrive en mail til event@odensesommerrevy.dk

Vi glæder os til at byde jer og jeres virksomhed velkommen til en skøn aften på Engen til Odense Sommerrevy!

10. MAJ - 15. JUNI

Billetsalg