Visionen for
Odense Sommerrevy

Visionen for Odense Sommerrevy er at blive et satirisk community som skal kunne det hele – midt i landet. Vores mål er ikke blot at underholde odenseanerne, men at tiltrække opmærksomhed fra hele landet som et markant fyrtårn, der har satiren og humoren som pejlemærker. Det er vores vision at bygge bro mellem stand-up komikere, comedy, foredrag og den klassiske revy.

Teltets placering midt i Danmark er på fornemmeste vis med til at understøtte denne vision om at blive hele Danmarks satiriske community, som bygger bro og samarbejder. Odense er stadig i voldsom vækst, og det vil vi understøtte ved at kunne tilbyde et toptunet og professionelt underholdningskoncept.

Samtidig trækker vi en smuk rød tråd ned gennem historien ved igen at aktivere Fruens Bøge som stedet, hvor man tager hen, når man skal more sig. Det er vores vision at vise, at revy-genren er moderne, at den følger med tiden, at den mener noget om noget, at den er samfundsrevsende, at den er talerør for ytringsfrihed, at den er underfundig, at den er skæv og at den er alt muligt andet.

Men den er frem for alt levende og en humoristisk spejling af den tid, vi lever i. Men først og fremmest er den underholdende.

Medvirkende
i revyen 2023

9. MAJ - 19. JUNI

Billetsalg