Flyttede forestillinger

til 2021

Flyttede forestillinger

til 2021

FLYTTET TIL NÆSTE ÅR…

Det bliver desværre ikke i 2020 vi slipper latteren løs på Engen i Fruens Bøge. Vi har kæmpet en ulige kamp imod en ny og ukendt fjende. Coronakrisen har desværre gjort det umuligt at få stablet en revy på benene denne sommer. Uvisheden omkring antallet på store forsamlinger og vores kunders sikkerhed, har været altafgørende for den svære beslutning.

Alle i og omkring Odense Sommerrevy er naturligvis rigtig kede af det og dybt berørte af situationen. Vi har nu taget konsekvensen og besluttet at rykke revyen til næste år, og det har været en meget svær beslutning at træffe. Vi har derfor mere end nogensinde brug for jeres loyalitet og støtte nu.

VI HAR BRUG FOR JERES HJÆLP…

Vi vender stærkt tilbage i 2021 med et endnu mere fantastisk hold på plakaten. Derfor vil vi også indtrængende bede vores kunder om lade billetten overgå til næste år. På trods af hjælpepakkerne fra regeringen, kommer vi til at miste mange penge på krisen. Vi har derfor brug for, at vi ikke også skal tilbagebetale billetter lige nu, da vi simpelthen kommer til at mangle en hel sæsons omsætning frem til næste år.

GØR INGENTING OG “SPAR” 70 KR. PR. BILLET TIL 2021…

Vi har gjort det så nemt som muligt for jer at hjælpe os. Vi har ganske enkelt overflyttet alle billetter til næste år. Hvis du allerede har købt billet til 2020, skal du ikke foretage dig noget, din billet gælder allerede til en ny dato, og du kan se den nye dato nedenfor.

Hvis du ikke har mulighed for at komme denne dato, finder vi gerne en anden dato til dig. Du er dog ikke længere sikret den samme placering i teltet.

Hvis du ønsker at få refunderet din billet og få pengene tilbage mister du det gebyr (30 kr.), som du betalte til Ticketmaster ved køb af billetten. Og der vil være yderligere gebyr på nye 30 kr., når du køber nye billetter til 2021. Derudover vil billetpriserne til 2021 stige med 10 kr. Derfor vil du faktisk spare 70 kr. pr. billet, hvis du vælger at beholde billetten.  Og samtidig skal du ingenting foretage dig – udover at slå et kryds i din kalender.

HENRIK KOEFOED SOM EKSTRA BONUS…

Vi vender stærkt tilbage i 2021 med samme telt, samme pladser, samme tidspunkt, samme ugedag og samme revyhold, men med en ekstra bonus. Vi havde allerede lang tid inden Coronakrisen lavet en kontrakt med Henrik Koefoed om Odense Sommerrevy 2021. Vi vil simpelthen ikke gå glip af at præsentere sådan et scoop i revyen, så nu sætter vi ekstra trumf på og præsenterer et endnu mere fantastisk hold i 2021.

Jeg glæder mig mere end nogensinde til igen at byde jer velkommen og slippe latteren løs i det store revytelt på Engen i Fruens Bøge i 2021.

På gensyn
Lars Arvad, revydirektør

 

Se oversigten over flyttede forestillinger her

Nye billetter til 2021 fremsendes senest 1. oktober 2020

Se også spørgsmål og svar om ændringer i spilleperioden for Odense Sommerrevy 2020


10. MAJ - 15. JUNI

Billetsalg