EN REVYLUTION ER IGEN UNDER OPSEJLING

Efter en forrygende 1. sæson i 2020 kan man igen opleve det nye revykoncept REVYLUTION og det sker med fortsættelse af samarbejde med Anarkist BEER AND FOOD LAB.
Vi blander simpelthen eksperimenterende revy med anarkistisk øl og nytænkende mad i et rum, skabt til netop det.

Derfor kan vi garantere en meget intens og befriende sjov oplevelse.

Middagen består af:

• Lun fougasse med andeconfit og økologisk trøffelsmør
• Salad nicoise med grønt fra Det Fynske Spisekammer og grillet skipjack tun
• Krogmodnet fynsk okse med økologisk bearnaisesmør og urter fra Rosborg, bigger fries, marineret grøn salat og hjemmelavet aioli
• Citrontærte & Vanilje Macaroon med flamberet marengs af frilandsæg og brombærganache fra egen baghave

UNDERHOLDNINGEN

I år er meget anderledes end sidste år. Vi præsenterer i år to forskellige shows.

Et toptrimmet musikalsk og gennemprøvet show, Småt Brændbart, skabt af to af Danmarks bedste revyskuespillere. De har selv skrevet teksterne, og giver os et unikt indblik i en form, som hverken er revy, stand-up, eller musical. Det er helt sit eget og frem for alt musikalsk og meget morsomt.

Småt brændbart kan opleves den 22. og 23. september.

Derudover kaster vi os ud i et decideret eksperiment, sammen med Kosmonauterne, nemlig en impro-revy. At improvisere har altid været en vigtig disciplin, når man spiller revy. Både fordi der ikke altid sker det man tror, der vil ske på scenen, men lige så ofte fordi publikum kommer med en uventet reaktion. Revy henvender sig tit direkte til publikum, og så skal man være klar på det meste. Men kan man dyrke det og lave en helt igennem improviseret revy? Det har vi sat os for at prøve af og hvem er bedre til det end en af de bedste og ældste impro-grupper i Danmark, nemlig Kosmonauterne.

Kosmonauterne laver impro-revy 1. og 2. oktober.

KØB DIN BILLET HER

Odense Sommerrevy

Odense Sommerrevy